wmsmachinery

Verkoop en service van plaatbewerking machines

Electrische Kantbanken

Euromac bouwt een brede range servo-elektrische kantbanken in verschillende werkbreedtes vanaf 1.020 mm t/m 3050 mm en vanaf 23 ton t/m 100 ton. De FX Bend onderscheidt zich door zijn innovatieve frameconstructie, hoge nauwkeurigheid en hoge productieoutput. Door de toepassing van een mono-block Meehanite (700 N/mm² treksterkte) gegoten machineframe wordt een hoge capaciteit en een hoge nauwkeurigheid gerealiseerd. Dankzij het ergonomisch gevormde frame is een prettige bedieningspositie gecreëerd. De machine maakt zettingen mogelijk over de volledige lengte van de machine zonder de beperking van een C-frame. De aandrijving van de FX Bend is zeer innovatief en werkt middels een direct-drive principe. Daarnaast wordt de ram van de machine niet naar beneden geduwd maar wordt deze van onder naar beneden getrokken. De kans op de deflectie in de kogelomloopspindel wordt hiermee namelijk geëlimineerd. Dit resulteert in hogere snelheden en een hogere precisie. De FX Bend kan worden uitgerust met een 4-assige (X, R, Z1, Z2) of een 6-assige (X1, X2, R1, R2, Z1, Z2) achteraanslag. Maximale productiviteit door lichtgewicht carbonfiber aanslagen kunnen zeer hoge snelheden worden bereikt tot wel 1.100 mm/s met een zeer hoge acceleratie van 200mm/s². Controle unit Dankzij het 21 inch touchscreen bedieningsscherm is het programmeren en de bediening van de machine snel, gemakkelijk en intuïtief. De besturing is op basis van een standaard PC met besturingssysteem Windows10® en een antireflectie LCD-kleurenscherm die stof- en waterbestendig is (IP65). De besturing is voorzien van USB en wifi-aansluiting en daarnaast kun je DXF-bestanden importeren. Daarnaast biedt de besturing een 2.5D visualisatie standaard en is optioneel een volledige 3D visualisatie leverbaar. De machine is beveiligd met de laserbeveiliging van Lazersafe.. Optioneel is de machine uit te rusten met IRIS of IRIS PLUS. IRIS minimaliseert de beweging in werkgang en reduceert de machine-cycle tot wel 2 seconden. IRIS PLUS gaat nog een stap verder en is uitgerust met een actief hoekmeetsysteem die de hoek continu actief controleert en waar nodig bijstelt. Met IRIS PLUS wordt de hoeknauwkeurigheid gegarandeerd ongeachte de materiaaleigenschappen of walsrichting van het te zetten materiaal.

Geautomatiseerde buig robot cellen

Geautomatiseerde elektrische kantpers Dit is het modulaire systeem om uw volledig geautomatiseerde buigcel te configureren. Euromac biedt een complete oplossing door elk element van de structuur te ontwerpen en te ontwikkelen, van de machine tot integratie met de robot, helemaal tot aan de software die het productieproces beheert. Euromac geautomatiseerde kantpersmachines, de ideale oplossing om de kwaliteit van buigbewerkingen en productietijden te optimaliseren. Off-line programmering, eenvoudig en intuïtief. Plan uw productie ongeacht het aantal stukken. Met onze cel is het eenvoudig en snel om elke productie te starten zonder de leerfase. Geïntegreerde structuur tussen machine en robot. Het systeem ontstaat als uniek element, met geïntegreerde robot als onderdeel van de structuur van FX Bend zelf. Een geautomatiseerde compacte productiecel is geoptimaliseerd met een kleine footprint. Systeem volledig gerealiseerd door Euromac. Euromac biedt een complete oplossing door elk afzonderlijk element van de structuur te ontwerpen en te ontwikkelen, van de machine en de robotintegratie tot de software die de productie uitvoert. Een compleet, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem. De cel is geïntegreerd met: • Fx Bend met 6-assen achteraanslag • Robot Kuka KR10 cybertech nano • Basis van de robot geïntegreerd in de machine • Omkeersysteem • Dubbele onderdeelcontrole • Laadstation met 2 tafels van 1200 x 800 mm Laden: • Palletisatie op een Europallet • Automatische transportband voor het lossen in een doos (optioneel).

Kantbanken

Afkantpersen Onze technologisch geavanceerde machines helpen u efficiënt, nauwkeurig en snel te produceren, variërend van 40 ton tot 2000 ton hydraulische afkantpersen van MVD. Machines worden ontworpen en geanalyseerd met 3D-computerprogramma’s, vervaardigd als gelaste stalen constructie, “spanningsvrij gemaakt”, nauwkeurig bewerkt in bewegende kolom CNC-bewerkingscentra, uitgerust met wereldberoemde onderdelen en na vele stadia van kwaliteitscontroleprocessen aan de klanten gepresenteerd. Ontwerp en fabricage zijn gebaseerd op betrouwbaarheid, duurzaamheid en precisie. Machines zijn gemakkelijk te gebruiken en zijn gebouwd om klaar te zijn voor gebruikersfouten.

Digibend

Met Euromac Digibend krijg je maximale horizontale buigflexibiliteit. De Digibend-tafel is machinaal bewerkt uit een enkel monoblok van Meehanite® 700N/mm2 (geen laspunten), de cilinder is volledig omarmd in de structuur en de RAM wordt geleid in al zijn slagen om de hoogste nauwkeurigheid te behouden, zelfs in toepassingen met een hoge perskracht vanaf 200kN t/m 800kN. De sterke structuur gecombineerd met het unieke besturingssysteem en de speciaal ontworpen hydraulica zorgen voor herhaalbare nauwkeurigheid (0,05 mm) zelfs na duizenden buigingen. Het flexibele en sterke ontwerp van de Digibend-tafel (met antimarkeringsbehandeling), samen met het eenvoudig te gebruiken besturingssysteem (2-assige CNC-besturing), stelt elke klant in staat om hun eigen speciale gereedschappen te maken voor speciale toepassingen. Ponsen, buigen, snijden, etc.

Our Gallery